Algemene Voorwaarden

Artikel 1 Afspraak inplannen

1.1 U kunt als klant online een afspraak inplannen via onze website www.hejklippa.com. Daarbij hanteren wij verschillende prijzen per leeftijden:

Babyhaartjes 0 jaar €14,50
Dreumeshaartjes 1 t/m 2 jaar €19,50
Kindhaartjes 3 t/m 12 jaar €22,50
Tienerhaar  13 t/m 18 jaar €25,50

Vanaf 1 december 2020 betaalt u direct online bij het boeken van een afspraak bij Hej Klippa.

Artikel 2 Wijzigen/annuleren afspraak

Het verplaatsen of annuleren van een afspraak is mogelijk tot uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afgesproken datum en tijd. Bij geen of niet-tijdige berichtgeving minimaal 24h van te voren wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Dit betreft het afgerekende bedrag. De afspraak kunt u tot 24h van te voren beheren en/of wijzigen via jouw persoonlijke account. De link hiervan vindt u terug in de bevestigingsmail. Bij volledige annulering rekenen wij 10% annuleringskosten.

Artikel 2.1 Kinderziektes/hoofdluis

Om besmetting van kinderziektes te voorkomen verzoeken wij je vriendelijk de afspraak te verzetten wanneer jouw kindje ziek is. Hetzelfde geldt bij constatering van hoofdluis. Indien hoofdluis tijdens de behandeling wordt ontdekt zijn wij helaas genoodzaakt de behandeling direct te staken. De kosten voor de door ons gereserveerde tijd wordt helaas niet terugbetaald.

Artikel 3 Garantie

Hej Klippa wil uiteraard graag tevreden klanten. Ook zijn wij ons ervan bewust dat het soms tegen kan vallen. Laat ons dit altijd weten, dan lossen wij dit graag op. Heeft u vragen of klachten mail dan naar kinderkapper@hejklippa.com.

Artikel 4 Aanschaf product

Bij levering van producten:
4.1 Bij de aankoop van producten heeft de klant de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de klant.
4.2 Het herroepingsrecht geldt enkel en alleen in geval de geleverde artikelen compleet, ongebruikt en onbeschadigd zijn gebleven. Neem contact op met kinderkapper@hejklippa.com voor het retourneren van producten.
4.3 Tijdens de bedenktijd zal de klant zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Hej Klippa retourneren.
4.4 Tijdens de bedenktijd zal de klant slechts het product uitpakken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in de winkel zou mogen doen.
4.5 De klant is alleen aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan met het product die verder gaat dan toegestaan beschreven in dit artikel.
4.6 Wanneer de klant gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan Hej Klippa. Het kenbaar maken dient de klant te doen middels een mail te schrijven naar kinderkapper@hejklippa.com.
4.7 Hej Klippa zal hier samen een afspraak over maken met de klant voor een goede afhandeling.

Artikel 5 Thuisknip service

U kunt ook uw kleintje thuis laten knippen mocht het even lastig zijn voor uw kleintje om naar de kapper te gaan. Voor het maken van een afspraak neemt u contact op via de mail kinderkapper@hejklippa.com.

De prijzen voor het thuis knippen:
0 t/m 12 jaar €26,00
12 – 18 jaar €29,00
Papa/Mama haartjes €32,00

Alle op HejKlippa.com vermelde informatie is onder voorbehoud van kennelijke (typ)fouten, vergissingen en/of wijzigingen. Alle genoemde tarieven zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen, toeslagen en wijzigingen in BTW tarieven. Door te boeken gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden. 

 
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close