Persoonlijke klantomgeving

Hoe beheert u zelf eenvoudig uw afspraken?

Voor het beheren van afspraken heeft u een persoonlijk account nodig. Deze wordt automatisch aangemaakt nadat u voor de eerste keer een knipafspraak maakt via ons boekingssysteem*. U ontvangt een e-mail met hierin een link naar een beveiligde omgeving om een wachtwoord aan te maken. Wanneer u dit heeft gedaan klikt u onderaan de betreffende pagina op de link ‘Ga naar HEJ KLIPPA’.

*indien u al langer klant bij ons bent kan het zijn dat u nog geen account heeft. Neem in dat geval contact met ons op, dan maken wij er een voor u aan.

Klik op 'Ga naar HEJ KLIPPA' na het aanmaken van een wachtwoord

Vervolgens wordt u doorgestuurd naar de website van HEJ KLIPPA. Klik rechtsboven in het menu op ‘KLANT LOGIN’ en vul uw e mailadres/gebruikersnaam en wachtwoord in. 

Klik op 'KLANT LOGIN' en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in
Persoonlijke klantomgeving

U bent nu ingelogd in uw persoonlijke klantomgeving. Klik op de datum-balk om naar de betreffende afspraak te navigeren zodat u deze kunt verplaatsen of annuleren. 

Let op dat u alle stappen doorloopt. U ontvangt altijd een e-mail bevestiging van de wijziging of annulering. Heeft u deze niet ontvangen dan raden wij u aan bovenstaande stappen nogmaals door te lopen. 

Wachtwoord vergeten?

Deze kunt u opnieuw aanvragen door op de ‘Klant Login’ pagina op de link ‘wachtwoord vergeten’ te klikken. 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close